Servicii

Montaj parchet stratificat

Avantajul parchetului stratificat este ca aduce in casa dumneavoastra caldura si calitatile lemnului sub aspectul unei pardoseli moderne, usor de montat si intretinut.
Parchetul stratificat este practic obtinut prin suprapunerea mai multor straturi de lemn, presate si lipite intre ele, fibrele lemnoase fiind dispuse pentru stabilitate la un unghi de 90 de grade intre ele.

Montaj parchet masiv

Parchetul din lemn masiv creeaza o atmosfera calda, intima, dand o imagine eleganta oricarui tip de locuinta ( personala ori publica) si se integreaza in orice stil: de la modern la antic, de la exotic la rustic.

Montaj deck (lemn de exterior)

Pardoselile din lemn pentru exterior in comparatie cu pardoselile pentru interior, au o durabilitate naturala crescuta si nu necesita nici un tratament chimic inainte sau dupa utilizare. Fie ca vorbim de terase, gradini, alei de traversare, verande, terase pentru baruri si restaurante, spatii de relaxare sau de joaca exterioare, deck-ul este o alegere excelenta.

Refinisare parchet masiv

Reconditionari (refinisari) parchet masiv

Pentru ca frumusetea parchetului sa nu se estompeze in timp, acesta trebuie curatat cu solutii de ingrijire speciale, recomandate de specialisti. In cazul in care aceasta pardoseala a fost zgariata sau deteriorata, in urma unei refinisari va arata ca noua.

Placari pereti

Europarchet Design executa placari pereti interiori(cu parchet stratificat) si exteriori(cu lambriu sau cu deck) la un inalt nivel calitativ pentru a conferi locuintei sau localului dumneavoastra atat un design deosebit cat si un confort termic ridicat.